Chocolate Pound Cake ☆ チョコレートパウンドケーキの作り方

Chocolate Pound Cake ☆ チョコレートパウンドケーキの作り方
World's very first(maybe) 6K cooking video! Enjoy! same recipe without music : https://youtu.be/mnzf2rm5XyA ----------------------------------------------------------------------- Ingredients: 90g Whole wheat flour 300g pastry flour 80g cacao powder 50g almond powder 350g almond milk 80g coconut oil 100g avocado oil 200g palm sugar 2 tbsp baking powder 1 tsp vanilla 200g prune 100g walnut Instructions: 1. put all the ingredients together in a large bowl. mix well. 2. bake at 180C/350F for 45 minutes. 3. Enjoy! ----------------------------------------------------------------------- 「材料」 ココナッツオイル 80g(カカオバターでも美味しいと思います) アボカドオイル 100g(クセの少ないオイルで代用可) パームシュガー 200g(パームシュガーでなくても良し) プラントベースミルク 350g(最悪、水でもよし) バニラエクストラクト 小さじ1(省略可) 薄力粉 300g(ぶっちゃけ中力粉や強力粉でもできますが、食感が変わります) 全粒粉 90g(薄力粉390gで作ってもOK、ただしGI値は上がると思います。) カカオパウダー 80g(省略不可、したらただのプルーンとくるみのパウンドケーキに。) アーモンドパウダー 50g(必須ではありません。) ベーキングパウダー 大さじ2(ういろうにしたければ省略可) プルーン 200g(他のドライフルーツでも全然良し) くるみ 100g(ヘーゼルナッツやピーカンナッツもオススメ) 「作り方」 1、全ての材料を大きなボウルに入れて混ぜ合わせます。 2、180℃で45分焼きます。 3、エンジョーイ!& I wish you a happy holiday! ----------------------------------------------------------------------- I often use iHerb to get organic ingredients. HP : https://ift.tt/22UxKPJ Use a code YOY970 to get a discount on your first purchase. They ship internationally at low price sometimes even free :) ----------------------------------------------------------------------- Website : https://ift.tt/13lSHJl Instagram:@peaceful_cuisine Facebook : https://ift.tt/1DIrLOm Other Channel : https://www.youtube.com/c/RyoyaTakashima App : https://ift.tt/2z3GYPf ----------------------------------------------------------------------- Equipments & etc: Camera : BMPCC6K Lens : SIGMA EF 18-35mm F1.8 Lens Filter : Kenko variable NDX 82mm Mic:RODE Videomic Pro+ Monitor : Atomos Ninja Assassin Tripods:SLIK carbon 923 pro/ SLIK carbon 823 pro/ SLIK mini pro 7 Edit : Davinci Resolve Studio Music : Wonderland by Midoro (https://ift.tt/2ZmKT82) -----------------------------------------------------------------------


Comments